Transport GRATUIT la toate comenzile de peste 350 LEI
  • 0
Transport GRATUIT la toate comenzile de peste 350 LEI
  • 0
Transport GRATUIT la toate comenzile de peste 350 LEI

Termeni și condiții

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni. Acești termeni acoperă orice comandă făcută în cadrul site-ului nostru.

ACCESÂND SITE-UL NOSTRU WEB ȘI/SAU PLASÂND COMENZI, ACCEPTAȚI ȘI CONSIMȚIȚI LA PRACTICILE DESCRISE ÎN ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII, ÎN POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI ÎN POLITICA PRIVIND RETURNAREA ȘI ANULAREA UNEI COMENZI.


 

Cont

Eligibilitate

Accesarea site-ul nostru și cumpărarea produselor și serviciilor noastre nu necesită nici o înregistrare.

Pentru a vă înregistra la www.clothego.com, trebuie:
– Finalizarea procesului de achiziție;
– să fiți de acord cu termenii noștri; și
– să furnizați informații de contact adevărate, complete și actualizate.

Prin utilizarea site-ului nostru, declarați și garantați că întruniți toate cerințele enumerate mai sus și că nu veți utiliza site-ul nostru într-un mod care încalcă legile sau reglementările.

Este posibil să refuzăm servicii, să închidem conturile tuturor utilizatorilor și să modificăm cerințele de eligibilitate în orice moment.

 

Cont și parolă

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității numelui de utilizator și a parolei. De asemenea, sunteți responsabil pentru orice cont la care aveți acces, indiferent dacă ați autorizat sau nu utilizarea. Ar trebui să ne anunțați imediat de orice utilizare neautorizată a conturilor dumneavoastră. Nu suntem responsabili pentru pierderile cauzate de parolele furate sau sparte. Nu avem acces la parola curentă și din motive de securitate, este posibil doar să resetăm parola.

Puteți să revizuiți informațiile personale pe care ni le-ați furnizat și să efectuați orice modificări dorite la aceste informații sau la setări, în orice moment, conectându-vă la contul dumneavoastră pe site-ul nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul, de a rezilia conturile, de a elimina sau de a edita conținutul dacă încălcați legile aplicabile, acești termeni și condiții sau orice alte orientări sau politici aplicabile.

 

Achiziţiile

Prețuri și disponibilitate

Toate prețurile includ TVA-ul aplicabil legal, conform legislației în vigoare în domeniul TVA.

Prețurile listate pe site-ul nostru pot fi schimbate în orice moment, fără nicio notificare.
Toate ofertele de produse sunt valabile până când stocul se epuizează.

Listăm informațiile despre disponibilitatea produselor vândute pe site-ul nostru, pe fiecare pagină de informații despre produs. Dincolo de informațiile de pe fiecare pagină a site-ului, nu putem fi mai specifici cu privire la disponibilitatea produselor. Pe măsură ce procesăm comanda, vă vom informa prin e-mail sau telefonic cât mai curând posibil dacă produsele din comanda dumneavoastră se vor dovedi indisponibile și nu veți fi taxat pentru aceste produse.

Informații despre produs

Cu excepția cazului în care se indică în mod expres, altfel nu suntem producătorul produselor vândute pe site-ul nostru. În timp ce lucrăm pentru a ne asigura că informațiile despre produs pe site-ul nostru sunt corecte, ambalajul real al produsului și materialele pot conține informații mai multe și diferite de cele afișate pe site-ul nostru web. Culorile pot diferi, de asemenea. Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate numai în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și indicațiile furnizate cu produsul înainte de utilizare.

În cazul oricăror preocupări legate de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție informațiile furnizate împreună cu produsul sau să ne contactați. Conținutul de pe acest site nu este destinat să substituie sfatul oferit de un profesionist din domeniul licențiat. Contactați-ne imediat dacă aveți o problemă cu produsele. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate să substituie sfatul oferit de un profesionist din domeniul licențiat. Nu acceptăm răspunderea pentru inexactități sau declarații greșite despre produse de către producători sau alte terțe părți. Acest lucru nu afectează drepturile dumneavoastră statutare.

 

Plăţi

Toate plățile sunt efectuate prin ramburs, în momentul livrării produselor de către compania AltExpress.
Tot prin compania AltExpress se realizează și rambursarea plăților.

 

Livrare și preluare

Vom livra numai pe teritoriul României și vom face acest lucru pentru toate zilele lucrătoare, cu excepția sâmbetelor și duminicilor și a sărbătorilor legale.

În prezent oferim o modalitate de a livra produsele noastre:
– prin intermediul companiei AltExpress
– prețul standard pentru livrare este de 15 lei, pentru comenzile de peste 350 lei, oferim livrarea gratuită
– livrarea se realizează la adresa furnizată de dvs.

Taxe internaționale de expediere & timpi de livrare (e-mail la [email protected])

Vom face tot posibilul pentru a livra produsul dumneavoastră în termen de 1-3 zile lucrătoare.
Vă rugăm să rețineți că acestea sunt doar estimările de livrare. Acestea nu sunt garantate și nu ar trebui să fie invocate ca atare.

Nu ne putem asuma responsabilitatea pentru întârzieri în ceea ce privește ordinea și livrarea în afara datoriilor noastre sau pentru întârzieri care apar ca urmare a fenomenelor naturale (cum ar fi incendii, inundații, cutremure, furtuni sau alte dezastre naturale), război, invazie, război civil, rebeliune, revoltă, activități teroriste, blocaj, embargou, dispută asupra muncii, grevă, blocarea sau întreruperea sau defectarea electricității sau a serviciului telefonic.

DEȘI NU VOM EXPEDIA NICIODATĂ UN PRODUS ÎN AMBALAJE DETERIORATE, LA LIVRARE SAU PRELUARE, VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI ÎNTOTDEAUNA CU ATENȚIE ȘI SĂ VĂ ASIGURAȚI CĂ AMBALAJUL EXTERN ESTE INTACT, PENTRU A EVITA PRIMIREA UNUI PRODUS DEFECT SAU CARE NU FUNCȚIONEAZĂ COMPLET.
DUPĂ CE VĂ ÎNREGISTRAȚI PENTRU A PRIMI PRODUSUL, ACCEPTAȚI PRODUSUL AȘA CUM ESTE ȘI NU AVEȚI NICI O PRETENȚIE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE AMBALAJUL ȘI STAREA GENERALĂ A PRODUSULUI.

Anularea comenzii și returnarea produselor

Vă rugăm să revizuiți politica de anulare și returnare, care se aplică tuturor produselor vândute de site-ul nostru.

Copii

Noi nu vindem produse pentru achiziționarea de către copii. Vindem produse pentru copii pentru achiziționarea de către adulți. Dacă aveți sub 18 ani, puteți utiliza site-ul nostru doar cu implicarea unui părinte sau tutore.

 

Contactați-ne

Clothego Trading Co LTD

Prin telefon + 40753774707

Online, folosind formularul nostru de contact. Prin e-mail, la clothego.com

Vom răspunde în timpul zilele lucrătoare, de la 08:30 la 17:30.

Modificări ale termenilor și condițiilor noastre

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza termenii și condițiile noastre. Vom posta, totuși, orice modificări pe această pagină.